sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Öisiä puuhasteluja

Tehokas viikonloppu takana! Kun kissa on poissa, hiiret hyppivät pöydällä... eikun kun mies on poissa, minä ompelen, koko yön :-D Ei ehkä kovin fiksua, mutta joskus näitä hommia on tehtävä.

Perjantaina sain toisenkin itsekudotun liinan valmiiksi. Aikamoista peltiähän se oli heti puilta pois otettuna!

Liina oli tietenkin välittömästi päärmättävä ja viistotettava. Kyllä silläkin heti sai lapsen selkään sidottua vaikka vähän tönkkö olikin, ja kuten sillä villaisellakin, tällä kantaisi vaikka norsua :-D


Viikonlopun aikana sain tehtyä myös toistaiseksi viimeisen rinksutilauksen. Nätti tuli:

Paneelissa Ellevillin Jade Brown, muuten mustaa canvasia

Sukkapuikkokirjaprojektikin edistyi niin pitkälle, että sain omat sivuni valmiiksi. Sivuina on mustaa huopaa, ja taskuina kantoliinan palasia, kuinka ollakaan. Lähes jokaisella eri liinanpalasella on oma tarinansa. Rakenne on sama kuin ensimmäisessä versiossa (edellisessä postauksessa), mutta ulkonäkö hieman erilainen :-)









 Nyt ei sitten oikeastaan olekaan juuri mitään (=yksi laukku ja wrap tai) odottamassa tekijäänsä. Huomaan kuitenkin jo suunnittelevani vaikka mitä, vaikka olen vakaasti päättänyt laittaa huusholllin edes jonkinlaiseen järjestykseen ennen kuin alan puuhata jotain uutta....


My second DIY-wowen wrap is ready! Beige cotton warp and black linen. You could carry an elephant with this one ;-D I also finished the pages for my knitting needle book. Now it will travel to Minna, who will make a proper book of them (http://www.elmenda.fi/).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti