torstai 13. lokakuuta 2011

Missä mun renkaat?

Tilasin lisää rinksurenkaita jo ikuisuus sitten (tai siltä se ainakin tuntuu), mutta niitä ei vaan näy eikä kuulu. Toisin sanoen hommat seisoo. Yleensä en tykkää edes aloittaa mitään, jos en tiedä että voin tehdä sen loppuun saman tien. Nyt tuosta on ollut pakko joustaa, muuten hukun kohta tilauksiin. Kivaa sinänsä, mutta aikaa tarttis jostain saada vähän lisää.

Koska mitään oikeasti uutta ei ole valmiina, laitetaan tähän nyt pieni välispämmi tämän syksyisistä jo uuteen kotiin muuttaneista vauvalahjoista:


Tämän puuvillatoimikkaasta tehdyn vauvakokoisen wrap tai-mallisen neliön tein lapsuudenystävälleni, joka sai pari kuukautta sitten toisen pojan. Liina onkin päässyt käyttöön, kun vauva on kuulemma mieluiten koko ajan sylissä :-) Alemmassa kuvassa oma vauvani 1,5v kyydissä... taitaa olla aika reilun kokoinen vauvapaneelin kaava mulla...


Samalla systeemillä, mutta vähän erimallisella paneelilla ja erilaisella unituella varustettu neliö lähti viime viikolla toisen lapsuudenkaverin mukaan. Kolmen lapsen kanssa siitä saattaa olla joissain tilanteissa hyötyä ;-)

I have waited for new sling rings to make new ring tais for ever it seems.
Here are a couple of wrap tai-style wraps I made for my friends.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti