perjantai 16. syyskuuta 2011

WohveliWraps Unelma

Siitä asti, kun tein ensimmäisen kunnollisen wrap tain tilauksesta olen sellaisesta haaveillut, siitäkin huolimatta, että erinäköiset reput ja neliöt yleensä meillä jäävät lähes käyttämättä. Keväällä sainkin tehtyä meille sellaisen. Hihnat tein Bebinan pinkiksi värjätystä liinasta ja paneelin Ellevillin Jade Brownista. Siitä tuli ihanan karkkinen, ja kantotuntumakin oli edessä aivan mahtava. Petyin kuitenkin pahemman kerran, kun kokeilin liinaa selässä. Se ei ollut ollenkaa niin mukava, kuin aiemmin muille tekemäni wrap tait. Kesällä ei sitten ollut aikaakaan enempiin ompeluihin , joten kokeilu jäi tähän yhteen epäonniseen versioon (joka toivottavasti jollekin muulle sopii paremmin :-) Vähän aikaa sitten tein Porvoon kantoliinalainaamolle pari kirjoitusta sitten blogissakin esiintyvän wrap tain osittain pehmustetuilla olkahihnoilla. Testauksen perusteella ihastuin siihen, ja päätin tehdä meillekin vihdoin kunnon wrap tain tarkoitusta varten hankitusta Girasol Unelmasta.


Tässä on nyt kaikki se, mistä neliöliinassa pidän:


Puolen liinan levyiset, mutta alkupäästä topatut olkaimet. En niinkään kaipaa nleveitä liinamaisia hihnoja hartioiden kohdalle, mutta kapeiden hihnojen kanssa tuntuu, että lapsi roikkuu lähinnä neliön paneelin varassa. Leveät hihnat saa levitettyä lapsen pepun päälle, jolloin sidonnasta tulee paljon tukevampi:


Unitukeen laitoin nauhat kulkemaan kujissa, jolloin tuen saa rypytettyä huppumaiseksi.


Unituen nauhoissa on pitkulaiset puiset napit (näillä taitaa olla ihan nimikin...), joilla nauhat kiinnitetään olkahihnojen lenksuihin.


Tämänpäiväisten lyhyiden testaustuokioiden perusteella voin todeta, että mukava on :-) Ikävä kyllä liinan väri ei ehkä kuitenkaan ole aivan täydellinen, mutta ehkäpä siihenkin tottuu. Saapi nähdä, tuleeko tätäkään käytettyä, vai nappaanko kuitenkin hyllystä aina vaan sen pitkän (tai vähän lyhemmän) liinan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti